flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про результати конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби Донецького апеляційного господарського суду

29 травня 2017, 16:25

Відповідно до частини другої статті 28 Закону України  "Про державну службу"Донецький апеляційний господарський суд повідомляє про результати конкурсу на зайняття посад державної  служби, оголошеного відповідно до наказу керівника апарату Донецького апеляційного господарського суду від 26.04.2017 року № 23-А "Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби Донецького апеляційного господарського суду ":

  Назва посади

              ПІБ

        Кандидати

Результат

(загальна сума балів)

    Примітки

1

Головний спеціаліст відділу узагальнення судової практики та аналізу судової статистики

Неонета Оксана Валеріївна

        8,12

Переможець конкурсу

2

Головний спеціаліст відділу узагальнення судової практики та аналізу судової статистики

Шакурова Ірина Миколаївна

7,98

Другий переможець конкурсу

 

Завдов’єва  Л.О. за результатами конкурсного відбору набрала 6,84 бала та вважається такою, яка не стала переможцем або другим переможцем на зайняття вакантної посади категорії "В" головного спеціаліста відділу узагальнення судової практики та аналізу судової статистики Донецького апеляційного господарського суду.

Попова В.А. пройшла 5 етап конкурсу - тестування із загальною кількістю балів 2 – на зайняття вакантної посади категорії "В" головного спеціаліста відділу узагальнення судової практики та аналізу судової статистики Донецького апеляційного господарського суду, проте 26 травня 2017 року о 09год. 30хв. у телефонному режимі відмовилась від проходження 7 етапу конкурсу – співбесіди.

Рязанцева О.О., яка набрала 0 балів, не пройшла етап тестування на зайняття  вакантної посади державної служби категорії "В" – провідного спеціаліста відділу узагальнення судової практики та аналізу судової статистики Донецького апеляційного господарського суду та не допущена до наступного етапу конкурсу.