flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Отримання процесуальних документів в електронному вигляді

14 червня 2013, 15:47

Повідомлення для учасників судового процесу

 

Відповідно до наказів Державної судової адміністрації України від 31 травня 2013 року № 72 «Про реалізацію проекту щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу» та від 14.06.2013р. №81 «Про внесення змін до наказу ДСА України від 31 травня 2013 року №72»  у Донецькому апеляційному господарському суді з 17 червня 2013 року починається реалізація проекту щодо надсилання судом електронних документів учасникам судового процесу.

Учасники судового процесу, які бажають отримувати процесуальні документи в електронному вигляді,  повинні:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (створити поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді по конкретній справі, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи в електронному вигляді по відповідній справі будуть надходити на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Одночасно повідомляємо, що порядок щодо обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу із застосуванням автоматизованої системи документообігу суду визначається Тимчасовим регламентом обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, затвердженим наказом Державної судової адміністрації України від 07 вересня 2012 року №105.