flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Стратегії комунікації судової влади

18 вересня 2012, 12:16

   

     Відповідно до Графіку підготовки суддів та працівників апаратів судів на 2012 рік Національної школи суддів України 13-14 вересня 2012 року в місті Донецьку відбувся семінар -практикум на тему: "Стратегії комунікації судової влади" за участю голів судів, заступників голів судів, суддів та прес-секретарів судів Донецької та Луганської областей.


     З вітальними промовами під час відкриття семінару звернулись до присутніх Верещинська Наталля Олексіївна, директор Центру суддівських студій та Татькова Зоя Федорівна, директор Донецького регіонального відділення Національної школи суддів України. Викладачами на семінарі виступали Логунова Марія Миколаївна, експерт проекту, доцент Академії державного управління при Президентові України, кандидат філософських наук, Лашкіна Марія Григорівна, експерт проекту, кандидат наук з державного управління та Безусова-Попович Людмила Ільківна, експерт проекту, прес-секретар Апеляційного суду Івано-Франківської області.      


     В рамках семінару обговорені проект "Концепція комунікацій судової влади України" та проект "Комунікаційна стратегія суду". Під час роботи семінару:
- заслухано доповідь "Засади комунікативної стратегії";
- проведено інтерактивне практичне заняття з аналізу комунікативної діяльності органів судової влади та формування комунікативних запитів;
- виконано роботу в групах з розробки комунікатівних заходів відповідно до конкретної ситуації;
- здійснено презентацію проекту "Концепції комунікацій судової влади України";
- заслухано доповідь "Досвід комунакаційної діяльності Апеляційного суду Івано-Франківської області";
- здійснено обговорення проекту "Концепції комунікацій судової влади України";
- сформульовані питання експертам проекту, заслухані відповіді на зазначені питання;
- підведено підсумки семінару.