flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад в апараті суду

03 лютого 2015, 21:29

Донецький апеляційний господарський суд, що знаходиться за адресою: 61022, м. Харків, пр. Леніна, 5, оголошує конкурс на заміщення вакантних посад державного службовця:

  • начальника фінансово-економічного відділу - головного бухгалтера;
  • спеціаліста 1 категорії  фінансово-економічного відділу;
  • заступника начальника відділу організаційної роботи, документального забезпечення та канцелярії;
  • провідних спеціалістів відділу організаційної роботи, документального забезпечення та канцелярії;
  • спеціаліста 1 категорії відділу організаційної роботи, документального забезпечення та канцелярії.

Умови конкурсу:

  1. Наявність громадянства України;
  2. Знання Конституції України, Законів України "Про державну службу" та "Про засади запобігання і протидії корупції", а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень;
  3. Вільне володіння державною мовою;
  4. Для зайняття посади:
    начальника фінансово-економічного відділу - головного бухгалтера – мати вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістр або спеціаліст, стаж роботи за фахом не менше як 5 років, досвід роботи на керівних посадах не менше як 2 роки.
    спеціаліста 1 категорії фінансово-економічного відділу – мати вищу освіту відповідного професійного спрямування з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом на державній службі чи зі стажем роботи за фахом в інших сферах не менше 1 року.
    заступника начальника відділу організаційної роботи, документального забезпечення та канцелярії – мати вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» або «Документознавство» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом на державній службі в органах судової влади не менше 3 років, чи стаж роботи за фахом на державній службі не менше 4 років, або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 5 років.
    провідних спеціалістів відділу організаційної роботи, документального забезпечення та канцелярії – мати вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» або «Документознавство» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра, стаж роботи за фахом на державній службі в органах судової влади або стаж роботи за фахом на державній службі не менше 2 років, чи стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 3 років.
    спеціаліста 1 категорії відділу організаційної роботи, документального забезпечення та канцелярії – мати вищу освіту за спеціальністю «Правознавство» або «Документознавство» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста, стаж роботи за фахом на державній службі не менше 1 року або стаж роботи за фахом в інших сферах не менше 2 років.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії Донецького  апеляційного господарського суду  належним чином оформлені документи:

  • Заяву про участь у конкурсі;
  • Особову картку (форма П-2ДС) з додатками (автобіографією);
  • Копії документів про освіту з додатками;
  • Кольорову фотокартку розміром 4х6 см;
  • Копію паспорта громадянина України (оригінал для огляду);
  • Копію довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру (оригінал для огляду);
  • Відомості про доходи та зобов'язання фінансового характеру за попередній фінансовий рік (декларація за 2014 рік);
  • Копію трудової книжки.

Додаткова інформація щодо основних функціональних обов'язків, розміру оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо надається за телефоном 050-614-24-83 або під час особистого прийому в приміщенні Харківського апеляційного господарського суду (пр. Правди, 13, м. Харків) щоденно з 9 до 12 години за попереднім дзвінком за тел. 050-614-24-83

Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.