flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулася фокус-групова дискусія з питань плану розвитку судової влади

01 березня 2012, 15:59

     В приміщенні Донецького регіонального відділення Національної школи суддів України 29 лютого 2012 року було проведено фокус-групову дискусію із представниками судової гілки влади м. Донецька та Донецької області.
     Дискусія проводилась спільно Робочою групою з питань інновацій при Державній судовій адміністрації України та проектом Агентства США з міжнародного розвитку «Справедливе правосуддя» за темою: розробка стратегічного плану розвитку судової влади України. 
     До участі у фокус-груповій дискусії були запрошені Голова Донецького апеляційного господарського суду та інші представники суду. У зустрічі взяли участь Голова Державної судової адміністрації України Кирилюк Р.І., начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Бадахов Н.Я., керівник проекту «Справедливе правосуддя» Девід М. Вон, а також представники районних, окружних та апеляційних судів міста Донецька та Донецької області.  
     Під час дискусії обговорювались принципи та основні сфери діяльності, які мають бути закладені в план розвитку судової влади України, а також можливості та потенційні перешкоди, які можуть виникати в процесі реалізації вищенаведеного плану.