flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З нагоди Великої Перемоги

08 травня 2014, 09:35

 

 

 

Шановні співвітчизники, дорогі наші ветерани Великої Вітчизняної Війни!

 

Колектив Донецького апеляційного господарського суду сердечно вітає вас зі святом 9 Травня – Днем Перемоги!

 

 

Напередодні цього великого свята, 69 років потому, ми в котре маємо нагоду замислитись над тим, що саме допомагало радянським воїнам долати нелюдські умови воєнних років, проходити крізь біль та випробування, виборюючи ціною свого життя мир та спокій на рідній землі.

Перш за все любов до Вітчизни та прагнення прекрасного, світлого майбутнього для наступних поколінь своєї країни, надавали їм сили йти вперед, обороняючи рідний край, та надихали до наближення такої омріяної Перемоги над насиллям та жорстокістю.

Саме ці світлі почуття, що переповняли їх хоробрі серця, вели до Перемоги, зробивши зразком відваги та мужності для своїх нащадків. І поза всякого сумніву, наш святий обов’язок зберегти ті цінності, що були колись відстояні нашими переможцями на полях бою такою непомірною ціною, зберегти світлу пам'ять про них – героїв Великої Вітчизняної Війни, слава яких не згасне у віках.

Минатимуть роки, змінюватиметься Україна, мінятимуться й її очільники, але незмінною залишиться наша безмежна вдячність за ваш неоціненний подвиг, за подаровану вами Велику Перемогу!